Onze werkwijze

...wat kunt u van ons verwachten en 
wat verwachten wij van u...

Methodes

Hoe wij te werk gaan en onze methodes.

details

Tarieven

Tarieven en kosten die wij hanteren.

details

voorwaarden

Wat kunt u van ons verwachten.

details

Methodes

Werkwijze
De juiste man op de juiste plek geld natuurlijk ook voor ons. Tijdens een intake gesprek kunnen met u kennismaken ervaren of er een match ontstaat. Wij maken een eerste inschatting of uw verwachtingen matchen met het budget en/of de doelstelling. Zodra er wederzijds vertrouwen is ontstaan kan er gestart worden met een analyse traject opgevolgd door een plan van aanpak met een offerte. Elk traject is maatwerk en stemmen wij af op uw eisen, wensen en budget. Wij laten u vooraf weten als er kosten gemaakt gaan worden, deze ontstaan meestal tijdens het analyse traject. 

Wij kiezen er meestal voor om via onze softskills veranderingen in te zetten. Humor en persoonlijke benadering werkt in de meeste gevallen goed om mensen te motiveren en enthousiast te krijgen. Deze aanpak werkt natuurlijk niet voor alle trajecten, maar een wij hebben gemerkt dat een informele benadering vaak het beste resultaat geeft.

Wij kunnen u helpen met consultancy advies in het geval u zelf een verandering wil doorvoeren of u kunt 112-IT.com inzetten om de werkzaamheden voor u te laten uitvoeren. Dat kan met of zonder uw eigen personeel.

Persoonlijk contact
Het is voor ons erg belangrijk om persoonlijke contact te houden en een open communicatie kanaal met u te hebben. De veranderingen die wij namens u uitvoeren kunnen stof doen opwaaien. Er ontstaan snel geruchten en roddels op de werkvloer, welke de voortgang kunnen belemmeren. 

Consultants
U kunt van ons de beste consultants verwachten, welke uw probleem professioneel aan pakt. Vanwege de complexiteit van de werkzaamheden, werken wij alleen met senior consultants. Als wij niet de juiste persoon voor een klus kunnen vinden dan zal het traject niet worden gestart.  112-IT.com is een kleinschalige onderneming, waardoor ook de interne lijnen kort zijn. 

Covid-19
Wij houden ons strikt aan de maatregelen die worden voorgeschreven door het RIVM. Indien persoonlijk contact met uw medewerkers niet mogelijk is dan zetten wij alternatieve communicatie middelen in.

Tarieven

Met deze tarieven berekenen wij onze offertes

Consultant 112-IT

tarief € 235 per uur
reiskosten € 0,50 per km

Consultant inhuur

tarief € 175 per uur
reiskosten € 0,50 per km

Detachering

tarief € 125 per uur
reiskosten € 0,50 per km

Voorwaarden

Wij doen niet aan kleine letters en wij trachten onze voorwaarden zo simpel mogelijk te houden. Een informele overeenkomst past beter bij onze organisatie. Bent u ontevreden? Dan verwachten wij van u een signaal hierover en dan wordt er een passende oplossing gezocht. 

Een intake is vrijblijvend en kostenloos.

Ons werkgebied is Nederland. Opdrachten het buitenland zijn in overleg mogelijk.

U heeft altijd de mogeljikheid om een traject stil te leggen. Externe inhuur of detacherings contracten lopen voor de duur die vermeld staat in het contract met de wettelijk geldende opzegtermijn.

Als wij kosten gaan maken, dan vragen wij hiervoor uw toestemming. U ontvangt nooit zomaar een factuur.

Wij factureren per maand met een betaaltermijn van één maand.