IT afdeling

Een haperende IT afdeling kost u direct en indirect geld. Met een beetje pech, hebben uw klanten last van gehad van uw IT storing en dat kan uw reputatie schaden. Of uw mederwerkers raken gefrustreerd door een slecht werkende IT voorziening. IT mederwerkers raken gestresst, omdat de werkdruk toe neemt en de waardering af neemt. 

Het correct uitvoeren van Lifecycle management, onderhoud en beheer van uw hard- en software zijn belangrijk in het voorkomen van ongewenste storingen. Tevens dient u ervoor te zorgen dat uw systemen goed beveiligd zijn en blijven, zodat er geen datalekken ontstaan.

Onderbezetting, kennisgebrek of werkdruk zijn mogelijk oorzaken van een inefficiënt werkende IT afdeling. Misschien heeft u de verkeerde IT medewerkers in dienst of ontbreken de juiste tools om efficiënt te kunnen werken 

112-IT,com heeft ervaring met het opzetten en het optimaliseren van IT afdelingen. Wij kunnen u adviseren, assisteren of het gehele traject zelfstandig uitvoeren op lokatie. Plan een intake en maak kennis met onze organisatie.


Plan een intake werkwijze